Тенисът е в добри ръце с впечатляващ млад състезател като

...
Тенисът е в добри ръце с впечатляващ млад състезател като
Коментари Харесай

Джокович: Бъдещето на тениса е в добри ръце с Карлос Алкарас

Тенисът е в положителни ръце с впечатляващ млад играч като Карлос Алкарас, съобщи Новак Джокович, който през тази година загуби единствено един край за Големия шлем. Това се случи точно против испанеца в Лондон.

" Бъдещето на тениса несъмнено наподобява в положителни ръце, до момента в който Карлос Алкарас играе ", съобщи Джокович в изявление за Скай Спортс по време на показателен мач преди откриването на 44-ото издание на голф шампионата Райдър Къп.

" С него към този момент имаме няколко впечатляващи дуела. През тази година се срещнахме на финала на 'Уимбълдън', на 'Ролан Гарос' и в Синсинати, където стана един от най-хубавите трисетови мачове, в които в миналото съм играл.

" Това е отлично за нашия спорт и считам, че съперничеството ми с него не е надалеч от тези с Роджър Федерер, Рафа Надал и Анди Мъри. Надеждата ми е да играя с него толкоз, колкото играх и с тях. Разбира се, това значи, че и аз ще остана в тениса още много години, което обаче се колебая да се случи. Бъдещето единствено ще си покаже.

" Направих фантастична година и няма по какъв начин да желая повече. Спечелих три от четирите Големи шлема. Те са най-важни за мен на този стадий от кариерата ми. Старая се точно на тях да бъда на върха на опциите си ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР