Тенис звездата на България Григор Димитров има нова тръпка! От

...
Тенис звездата на България Григор Димитров има нова тръпка! От
Коментари Харесай

Михаела Филева ли е новата на Гришо?

Тенис звездата на България Григор Димитров има нова тръпка! От скоро плейбоят от Хасково мачка чаршафите с известната певица Михаела Филева, която ще е част от предаването „ Гласът на България” единствено след няколко дни, твърди сензационно „ Уикенд”.

В началото на седмицата за Гришо се разбра, че е краткотрайно разграничен със международно известното си гадже Никол Шерцингер. От няколко месеца двамата не са се виждали, а в същото време сластният тенисист се намъкнал в леглото на Филева. Твърди се, че точно поради 27-годишната брюнетка Гришо се застоял повече в България сред уговорките си в тениса - под предлог, че има травма.

Филева с гадже в Петра

View this post on Instagram
A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Jan 16, 2019 at 3:04pm PST


Футболист измести Гришо от сърцето на Никол


Според източник на вестника забежката сред Гришо и хубавото Мише върви от минимум два-три месеца. Двамата флиртували от разстояние с телефонни позвънявания и известия. След прибирането си у нас от „ Аустрелиън Оупън” Григор разгласи, че има контузия в рамото и ще пропусне шампионатите в Ротердам и Акапулко.

В това време хасковлията скрито налазил засуканата певица. Говори се, че двамата са изкарали няколко бурни нощи, преди Димитров да замине за Монте Карло, където се води на непрекъснат адрес. Мнозина в тенис средите подозират, че Григор е преувеличил с контузията си, с цел да го удари на отмора и секс у нас. „ Истина е, били са дружно. Дали обаче ще се вземат публично, още не се знае. Навярно няма да станат обществена двойка”, довериха от антуража на хасковлията.

Работата е там, че Димитров е пред огромна алтернатива дали да зареже дефинитивно Никол Шерцингер, с която върви от три години. Двамата са си дали отмора, с цел да премислят връзката си. Ако секс аферата на Гришо обаче стигне до ушите на хавайката, раздялата им наподобява неизбежна. И като нищо Михаела Филева да стане новата Гришовица.

View this post on Instagram
A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on Jan 1, 2019 at 8:47am PST

„ Двамата си подхождат като двойка. Хем са набори, хем постоянно пътуват”, шушукат в обкръжението на тенис звездата.
Подозренията, че Гришо си пада по Михаела Филева в действителност потеглиха още предходната есен. Тогава се разбра, че тенисистът имал навика да тренира във фитнеса под звуците на нейни песни. Той разгласява видео, в което помпа мускули, до момента в който слуша най-актуалния й шлагер „ Цяла нощ”. „ Най-добрата в България”, написа тогава Димитров. После пък призна, че са се срещнали при едно от редките му връщания в България, само че без да издава повече.

Самата Филева обаче първа разкри, че харесва Димитров. При това освен като сполучлив състезател. Покрай едно от музикалните си турнета Михаела показа: „ Освен, че е надарен, го намирам и за доста чаровен”. Никой обаче тогава не заподозря накъде отиват нещата. Преди няколко години се мълвеше, че Гришо е имал къса случка и с Николета Лозанова. Двамата се срещнали по еднакъв метод.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР