Тенис турнирът Sofia Open 2019 вече официално има свой посланик

...
Тенис турнирът Sofia Open 2019 вече официално има свой посланик
Коментари Харесай

Секссимвол на тениса - първи посланик на Sofia Open 2019 отвъд Океана

Тенис шампионатът Sofia Open 2019 към този момент публично има собствен дипломат и в Америка. Определяна в България като „ треньор фантазия “ Рейчъл Стълман се включва в зведния отбор на четвъртото издание на шампионата от категория ATP250. Съвсем скоро тя ще разгласи по атрактиен и сексапилен метод в обществените си мрежи ролята, която има около Sofia Open 2019.

Рейчъл е някогашен играч, сертифициран тенис специалист, фитнес експерт, мотивационен състезателен коуч и определяна оттатък Океана като секссимвол в тениса. Апетитната брюнетка ще дойде от Сейнт Луис (Мисури) в София особено за тенис шампионата Sofia Open 2019 и ще се потопи в страстите в „ Арена Армеец “. Мнозина чакат да схванат дали ще имат шанса да видят по какъв начин самата тя играе тенис – обичаният спорт на Рейчъл, който е практикувала и професионално преди време.

В момента главната активност на госпожица Стълман е обвързвана с графа за изявленията със международни звезди каквито прави и по време на Откритото състезание на Съединени американски щати. Също по този начин има собствен блог, където образова почитателите си посредством персонални прекарвания и знания за тенис, като стимулира хората да спортуват и да преследват фантазиите си.

Самата 27-годишна Рейчъл споделя: „ Толкова съм разчувствуван от това да бъда дипломат на Sofia Open 2019! А и ще дойда в България! Това е неповторимо. Имам изненади за почитателите. Тенисът е най-великият спорт. Влюбих се в него още като дете и по-точно в детската градина “.

След години на тренировки и мачове в колежански шампионати, тя минава през курс за треньор, само че обръща внимание и на фитнеса като даже има няколко дипломи за инструктор. №1 в сърцето й обаче остава тенисът. Тя демонстрира умения освен с ракета в ръка, само че и жонглира с няколко топки на карта, като по какъв начин тъкмо го прави, може да видите в инстаграм профила й - https://www.instagram.com/p/BVvJQyzHFz4/.

 Скоро ще бъдат оповестени и още от звездните посланици на SOFIA OPEN 2019. Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР