Тенис легендата Серина Уилямс дарява част от остатъчната си кърма

...
Тенис легендата Серина Уилямс дарява част от остатъчната си кърма
Коментари Харесай

Когато Серина Уилямс дарява... кърма

Тенис легендата Серина Уилямс подарява част от остатъчната си кърма на непознати. Уилямс, която роди второто си дете, щерка на име Адира Ривър, през август, показа в Instagram, че има остатъчно кърма от скорошно пътешестване и избира да го подари, с цел да помогне на другите.

" Наистина съм разчувствана да даря малко кърма, която ми остана от пътуването ми в Ню Йорк, на хора, които в действителност се нуждаят от нея ", може да се чуе да споделя Уилямс във видео, което демонстрира по какъв начин отваря фризер, където се съхранява кърмата. " Ще бъде анонимно, само че съм доста разчувствана да оказа помощ по някакъв метод. "

Уилямс написа, че е била прегледана, преди да бъде утвърдена да подари. Тя не показва организацията, на която счита да подари кърмата си, написа ABC News.
 Серина Уилямс откровена и за сложните, и за щастливите моменти в живота си
Защо Серина Уилямс " не се усеща добре ”

Тенисистката е откровена, както постоянно

Перспективата кърмата на Уилямс да бъде анонимно дарена на бебета беше задоволителна за нейните почитатели да отбележат какви късметлии биха били тези неподозиращи бебета.

Някои нарекоха кърмата на Уилямс " млякото на първенците ", " течното злато " и " златното мляко ", до момента в който други означиха, че бебетата, които я получават, " ще пият от великолепие ".

Много хора също разясниха какъв брой доста дарената кърма е помогнала на личните им деца, когато са били кърмачета.

Изследванията демонстрират, че дарената кърма не е пряк еквивалент на личната кърма на майката, само че е по-добра от формулата за бебета, споделя по-рано пред ABC News Даян Спац, шеф на програмата за кърмене в Детската болница във Филаделфия.
 Серина Уилямс и признанието й, че употребява кърмата си като средство против изгаряния
Как Серина Уилям изненада 1.6 милиона души

Едва ли някой е очаквал това от нея

Когато Уилямс се отдръпна от професионалния тенис през 2022 година, тя беше 23-кратна победителка в шампионати от Големия шлем, някогашна тенисистка номер 1 в ранглистата за дами и четирикратна олимпийска златна медалистка. Сега 42-годишната тенис суперзвезда стана експерт едвам на 14 през 1995 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР