Тенис клуб Раковски и ИТЛ канят приятелите на спорта на

...
Тенис клуб Раковски и ИТЛ канят приятелите на спорта на
Коментари Харесай

ТК Раковски и ИТЛ канят на Вечерен турнир

Тенис клуб Раковски и ИТЛ канят приятелите на спорта на Вечерен шампионат. 7 Night | Tennis Club Rakovski стартира с мачовете на начинаещите, а на 3 август започват и срещите на приблизително напредналите. В тях могат да се включат играчи с рейтинг от 7 до 10 по рейтинговата система на ИТЛ – тенисисти с дребен или междинен опит в шампионати. Надпреварата е подобаваща както за тези, които вършат първи стъпки в спортна конюнктура, по този начин и за тези, които към този момент знаят по какъв начин да надиграват противниците си. Организаторите подсигуряват равностойни срещи и доста адреналин, а записването е отворено до петък, 31 юли.

Напредналите започват присъединяване си в 7 Night | Tennis Club Rakovski на 10 август, като могат да се запишат до 7 август.

Надпреварата е подобаваща за всички, които желаят да се изправят против нови противници, с игра на точки и в действителна спортна конюнктура. Участието в шампионати постоянно се оказва по-трудно от предстоящото, а най-хубавото средство за справяне с предстартовата тресчица и с напрежението е трупането на опит. Всеки мач в Интерактив тенис е неповторим урок, който усъвършенства техниката, физиката и душeвността на играчите.

ИТЛ подсигурява оспорвани мачове и доста екшън, а специфичен бонус за конкуренцията при напредналите е безвъзмезден първи мач за всички начинаещи. От клуб Раковски пък дават обещание хладина във вечерните часове и отлични условия за игра. Подробности за Интерактив тенис и за шампионатите можете да намерите на www.interactive-tennis.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР