Тенис клуб 15:40 ще бъде домакин на третия вечерен турнир

...
Тенис клуб 15:40 ще бъде домакин на третия вечерен турнир
Коментари Харесай

Тенис клуб 15:40 ще домакинства на турнир за начинаещи

Тенис клуб 15:40 ще бъде хазаин на третия вечерен шампионат от календара на любителска тенис верига Интерактив тенис. Вечерните шампионати са разграничени в три категории, като по този метод се дава поле за изява на всеки фен без значение от неговото равнище на игра.

Първата категория стартира на 20 февруари, когато на корта излизат начинаещите играчи в лигата. Право на присъединяване в категорията имат всички с рейтинг от ИТН10 до ИТН8. Тя е добра опция за всички, които вършат своите първи стъпки в спортна атмосфера. Събитието продължава две седмици, а формата на срещите е Fast4 (два къси сета до четири, а при тъждество в сетовете се играе шампионски тайбрек до 10 точки).

В идващия месец, домакините от столичния квартал " Редута " ще провеждат и конкуренция за приблизително напреднали от 27-и февруари, а седмица по-късно стартира и „ кралската “ категория ITL500.

През новия сезон ИТЛ включва в календара си шампионати от цялата страна, като всички те ще носят точки за общото класиране, което би трябвало да излъчи 8те най-хубави за финалите на лигата. Освен това в края на годината лигата дефинира и своя номер 1. Всяка година точките имат опция да се защитят от играчите. Към този миг лидер в класирането е Светослав Стоичков, който има в актива си 2900.

От ИТЛ напомнят, че записването за начинаещите ще бъде отворено до събота, 18 февруари. Повече детайлности за лигата и за шампионатите можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР