Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да прекрати

...
Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да прекрати
Коментари Харесай

Тенис красавица заговори за оттегляне /снимки/

Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да приключи кариерата си. 20-годишната рускиня беше определяна за бъдеща суперзвезда след серия от отлични мачове. За страдание, травми преследваха хубавицата през последната година и тя се отдръпна от кортовете.
“Мислех да напиша това от известно време и считам, че е настъпил моментът да го направя.
Всеки ден получавам известия с въпроси дали съм спряла да играя тенис, за какво и по кое време ще се върна. Разбирам за какво желаете да знаете и отговорът ми е следният:
Не съм играла тенис към този момент седем месеца, тъй като от няколко години се боря със съществени травми и постоянно е трябвало да играя с болки. Обичам тениса, само че стигнах до миг, в който желаех да пребивавам без болежка, да помисля за своето здраве и бъдеще. Много хора не схващат какъв брой значима е душевната част, с цел да бъде човек същински благополучен със себе си. Избрах метод да бъда щастлива със себе си, да съм вкъщи и да имам естествен живот. Никога не съм съжалявала за този избор и в никакъв случай на съм била по-щастлива от в този момент “, написа София Жук в „ Инстаграм “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР