ТЕНЕРИФЕ влезе във война с напоените от слънце, пиещите бира

...
ТЕНЕРИФЕ влезе във война с напоените от слънце, пиещите бира
Коментари Харесай

„Нискокачествените“ британски туристи, които „пият евтина бира, лежат на слънце и ядат бургери и чипс“ в Тенерифе, казаха „да се приберат у дома“

ТЕНЕРИФЕ влезе във война с напоените от слънце, пиещите бира Британците купонясват по Великденските празници и им споделиха на всички „ да се приберат вкъщи “.

Жителите на най-големия Канарски остров нарекоха летовниците в Обединеното кралство „ ракови болести “, защото разноските се повишават и настояват, че пияните купонджии унищожават техния парадайс.

Местните поданици на Тенерифе се ядосаха, че им е „ писнало “ от „ нискокачествени “ английски туристи, които идват единствено за евтина бира, бургери и слънчеви бани.

Сега те упорстват за туристически налог, по-малко полети до острова и ограничение на пазаруването на къщи от чужденци.

Те настояват, че AirBnB и други ваканционни жилища чартърен покачват разноските за живот и че им е писнало от шума, трафик и отпадък, които съпътстват лавината от летовници, които посещават всяка година.

Това следва вълна от нови антитуристически графити, които бяха разпръснати из целия остров, с цел да кажат на британците, че не са добре пристигнали.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР