Тенденцията за слабото търсене на новите смартфони на Apple в

...
Тенденцията за слабото търсене на новите смартфони на Apple в
Коментари Харесай

Точно това се очакваше: Apple започна да предлага в Китай големи отстъпки за iPhone от най-новото поколение

Тенденцията за слабото търсене на новите смарт телефони на Apple в Китай се придвижи от предходната година в тази, а в този момент Bloomberg оповестява, че корпорацията от Купертино, обратно на традицията си, към този момент предлага мобилните устройства iPhone 15 с отстъпка до 5%, което в мащаба на локалните цени може да докара до спестовност от 70 $ за купувачите. Подобно нещо до момента Apple не са правили.

Предложението съответствува с новогодишните празници в Китай и ще бъде годно от 18-ти до 21-ви януари при покупка на iPhone 15 и сродните му модели в формалния онлайн магазин на Apple. Анализаторите пресметнаха, че продажбите на iPhone през предходната година в Китай са спаднали с до 30% след излизането на пазара на конкурентната фамилия Mate 60 на Huawei през есента.

Търговските сътрудници на Apple постоянно оферират отстъпки за най-новите смарт телефони на тази марка в навечерието на Новата година съгласно лунния календар, само че самата компания на локалния пазар нормално предлага на понижени цени единствено смарт телефоните от предходни генерации. В този смисъл прецедентът с iPhone 15 е много необикновен. Между другото, тази година с понижения се оферират и за смарт телефоните от семейството iPhone 13, както и за преносимите компютри MacBook Air, таблетите iPad и слушалките AirPods, а също и за смарт часовника Apple Watch SE. Така да вземем за пример може да се спестят над 110 $ от MacBook Air.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР