Тенденцията, която беше зададена от новата ситуация, свързана с пандемията

...
Тенденцията, която беше зададена от новата ситуация, свързана с пандемията
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 6 до 12 април

Тенденцията, която беше заложена от новата обстановка, обвързвана с пандемията Covid-19, ще продължи да бъде определяща и да направлява хода на събитията и през тази седмица. Първата половина на месец април ще бъде обвързвана с най-горещите вести, най-трудните дейности и най-обезпокоителните известия.

През тази седмица следва пълнолуние в нощта на 8 април. До пълнолуние събитията се развиват с изключителна мощ.

 Освен пандемията, която промени метода ни на живот, паралелно с нея върви и смяна, обвързвана с стопанската система и политиката на международно равнище. Преразпределение, разбъркване на пластове и пригаждане за опазване на съществуващото са насоките на развиване в това отношение. Напрегнатият аспект сред Сатурн, Марс и Уран ще продължи и през тази седмица - недоволството ще се усилва, а новото в лицето на смяната ще среща опозиция и желанието за опазване на остарелия ред, който е добре прочут и сигурен.

Седмицата ще бъде белязана от сериозна смяна във финансовия бранш.  Решаване на въпроси, свързани с финансовата непоклатимост, реда и оцеляването ще бъдат водещи. Ще се усилва напрежението в междуличностните връзки.

И през тази седмица е добре да се съблюдава правилото „ Останете си в къщи! “ Но даже и под карантина, животът продължава. Той ни сервира скъпи прозрения, задейства въображението,  интуицията, подкрепя процесите на освобождение от остарялата форма на живот и основава предпоставки за създаване на нова визия в  по-съвършен сюжет.

ОВЕН

През тази седмица събитията значително ще следват посоката, която сте задали, само че и ще бъдат направлявани от общия декор, или от вашите сътрудници. Пълнолунието ще изостри неразрешени въпроси сред вас и сътрудниците ви в персонален и настоятелен аспект. На този стадий можете да  извършите преоценка, а посредством толерантно и дипломатично отношение да укрепите тези партньорства, които ще намерят своето място в проектите ви за вашето бъдещо развиване. Звездите ви дават благоприятни условия за непредвидени доходи, разкриване на нови способи за възстановяване на финансовото ви състояние. Увереността, силата ви са нараснали, желанието за разговор също, а пионерският ви дух ще ви помогне в тази нова конюнктура да се ориентирате безпогрешно. При някои от вас самата ви активност ви дава нови изключителни благоприятни условия за генериране на облаги. Бъдете внимателни по отношение на вашите проекти. Възможна смяна в приятелския кръг.

ТЕЛЕЦ

За някои представители на знака значима остава тематиката, обвързвана с вашите работни процеси. Обстановката изисква пригаждане, преструктуриране или слагане на завършек на действителен работен развой. Април е комплициран месец за вас. Събитията ви демонстрират една нова посока, за която е допустимо към момента да не сте задоволително добре готови. Ако не знаете накъде и по какъв начин да поемете в този интервал, си останете в къщи, намерете повече време за себе си и подредете целите си. След 20-ти април ще имате по-голяма изясненост по отношение на решенията, свързани с вашето бъдеще. В дните към пълнолунието се предпазвайте от конфликтни обстановки на работното място или с вашите сътрудници. Не се конфронтирайте с вашите шефове. Натоварването към вас е огромно, отделете време, с цел да си върнете хармонията и да запазите здравето си. Приоритетите ви се трансформират. 

БЛИЗНАЦИ

В съпоставяне с останалите знаци, вие сте по-гъвкави и адаптивни към измененията. Април месец е с наситена въздушна сила спрямо март, когато преобладаваше стихията земя. Сега, през април се диша по-леко в директен и метафоричен смисъл. Венера, планетата на щастието, любовта, опциите, връзките транзитира през знака Близнаци. Една изключителна вест за вас: Венера ще остане във Близнаци от 4-ти април до 8-ми август, доста дълъг интервал заради своето ретроградно придвижване. Вашият сексапил и магнетизъм ще повлияят мощно на  успехите ви, връзките, контактите, взаимоотношението и интелектуалният продан. Създадената обстановка ще ви помогне да поставите едно ново начало в живота си, което ще повлияе и върху бъдещето ви развиване. Възможностите пред вас са свързани с преодоляване на нови новаторски способи, технологии и използването им във вашата активност или при взаимоотношение с групи. Феновете и почитателите ви ще се усилват. В дните към пълнолунието са вероятни обстановки, които бързо ще ви придвижат напред към сливане на креативните ви умения и канализирането им в една нова посока.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР