Тенденциите в модата може да идват и да с и

...
Тенденциите в модата може да идват и да с и
Коментари Харесай

3 типа обувки за най-модерните джинси за сезона

Тенденциите в модата може да идват и да с и отиват, само че една от тях, наложила се през миналата година, ще остане настояща и през 2023 година Говорим за джинсите с необятни крачоли, станали известни и като anti-skinny джинси като диаметралност на прилепналите.
 Джинси, дънки и петте настоящи стила за зимата 2022-2023
5 модела джинси, които ще са настоящи тази зима

Имаме ли някой от тях в дрешника

Супер необятни, чарлстон или просто прав модел, който обаче не е прилепващ по крайници - това са модели, настоящи както за мъже, по този начин и за дами. Тук обаче поглеждаме към дамите с три оферти с какви обувки да ги носят.

Балеринки

Вечната френска класика е настояща към този момент няколко десетилетия, без значение дали избираме дизайнерски чифт на Chanel и Ferragamo, или подобен от веригите за " бърза " мода. Сега е моментът да го обуем с настоящите необятни джинси в композиция с дълго палто или яке от обърната кожа.

Мокасини

Удобни и изискан, този вид обувки в действителност могат да се носят с всичко. Включително с обемните панталони за сезона. Бихме пробвали да подгънем крачолите за по-шик визия.

С боти

Кога, в случай че не през зимата и по какъв начин, в случай че не с джинси да носим обичаните си боти до кокалчето? Ако желаеме да сме по-неглиже, можем да ги комбинираме с обемно капитонирано яке. За офиса пък ще оставим съче
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР