Темз и Антон носят летни истории от пътешествията си по

...
Темз и Антон носят летни истории от пътешествията си по
Коментари Харесай

Безкрайна литература и опазване на динозаври с Темз и Антон

Темз и Антон носят летни истории от пътешествията си по разнообразни географски ширини. Въпреки че още не сме усетили лятото стоплината, присъща за сезона, литературните им оферти несъмнено ще стоплят душата на читателите.



“С книги под завивките ”

Темз ни показва " Безкраят в филиз тръстика " отИрене Вайехо. Книгата преразказва историята на писмеността, започвайки от нейното възникване и развиване.Авторът преглежда възходите и паденията на книгата като притежател на познание и информация, и прави забавни паралели сред интернета и Вавилонската библиотека на Борхес.

Антон ще ни води към света на чудовищата и тяхното запазване. Негов избор за седмицата е " Дружество за запазване на кайджута " отДжон Скалзи. Историята ни среща сДжейми Грей. Той ев неловко състояние откакто е уволнен от несправедливия си началник и заставен да работи като снабдител на храна по време на пандемията.Една доставка трансформира всичко, когато среща своя някогашен съученик, който се нуждае от някого за загадка задача. Нищо съответно не му разкрива защо става въпрос, като се изключи че има връзка със отбраната на огромни животни в друго измерение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР