Температурна амплитуда от 16 градуса се очаква днес в Пловдив.

...
Температурна амплитуда от 16 градуса се очаква днес в Пловдив.
Коментари Харесай

Под тепетата: Студ – сутринта, пролетни температури следобед

Температурна амплитуда от 16 градуса се чака през днешния ден в Пловдив. Сутринта синоптиците дават температури от 2-3 градуса, а следобяд те да скочат то 18.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за април.

През нощта ще бъде ясно и в множеството региони безшумно. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°, в обособени котловини и по-ниски; в София към минус 1°. Има условия за слани. Утре ще бъде слънчево. След обяд над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 16°.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 10°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 13°-15°. Температурата на морската вода 7°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР