Температурите внезапно ще се понижат с най-малко 13C през следващите

...
Температурите внезапно ще се понижат с най-малко 13C през следващите
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Температурите ще се понижат с -13C в последния арктически зимен взрив след „мини гореща вълна“

Температурите ненадейно ще се намалят с минимум 13C през идващите няколко дни след превъзходна мини гореща вълна, споделят синоптиците.

Тъй като доста региони, изключително в Югоизточна Англия, ще се греят на слънце с 21C този уикенд, метеоролозите споделиха, че пролетта най-сетне е тук - само че линия с ниско налягане се чака да обхване цялата страна от север на Понеделник.

Ще остане няколко дни, през които температурите ще паднат до 2C в Ланкашир, Къмбрия и централна Шотландия. Живакът ще падне до 4C в северен Уелс и елементи от Нортумбрия, графство Дърам и Източен Йоркшир. Най-ниската температура от 2C е голям спад с повече от 13C от най-високата температура от сряда от 15,7C, записана както в окръг Тайрон, Северна Ирландия, по този начин и във Флинтшър, северен Уелс.

Синоптиците споделят, че ще се почувства още по-студено в множеството места в цялата страна поради свирепите ветрове, достигащи до 50 благи в час единствено в Северна Ирландия в понеделник. Джо Фароу, метеоролог от синопт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР