Температурите вече започват да се вдигат, с което дрехите светкавично

...
Температурите вече започват да се вдигат, с което дрехите светкавично
Коментари Харесай

Лейди Гага гордо навири голо дупе

Температурите към този момент стартират да се подвигат, с което облеклата стремително пък започнаха да падат. Именно този принцип последва и поп звездата Лейди Гага, която от известно време насам придвижи гения си и на огромния екран.

Тя слиса всички свои почитатели като пусна доста палави и горещи фотоси в профила си в обществените мрежи. Свикнали сме, че Гага постоянно се осмелява да разголва тялото си на сцената или пък в изкусителна рокля на аления килим, само че очевидно е решила, че няма неприятно в този момент да показва на всички малко повече плът от нормално и то от комфорта на личния си дом.

Кадрите на звездата несъмнено развълнуваха потребителите на обществените мрежи.

Гага се появи по бански, събирайки витамин Д край басейна, което единствено по себе си не е изключително изненадващо. Прави усещане, че Гага е в тотално равнодушие, косата ѝ е на красиви къдрици, а тялото ѝ просто съвършено. За да показва това по допустимо най-хубавия метод, звездата е решила гордо да изпъчи дупе към камерата, само че не е ясно кой е създателят на фотографията.

Има доста ретро изискан, който лъха от визията ѝ, макар че банският е финален вик на модата и не се връзва с цялостното лъчение на фрагмента. От фотографията като че ли лъха на визия на Мерилин Монро или пък на младата Донатела Версаче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР