Температурите в Пловдив ще започнат плавно да се понижават и

...
Температурите в Пловдив ще започнат плавно да се понижават и
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив се понижават, очакват се превалявания

Температурите в Пловдив ще стартират гладко да се намаляват и през днешния ден ще бъдат в интервала сред 18 и 31 градуса. Понижението ще продължи и през идващите дни, като се чакат валежи. Днес до обяд ще бъде слънчево, само че вечерта не е изключено да превали.
Прочетете още
Над страната преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд. В планинските региони ще са съпроводени с гръмотевици, има условия и за градушки. На изток ще е най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа мощен вятър от север-североизток. В останалата част от страната ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималните температури ще са от 26°-28° тук-там в Западна България до 32°-34° в източните региони на Горнотракийската равнина. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има интензивни превалявания дъжд, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, след обяд и мощен вятър, от север-североизток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд по южното крайбрежие ще е 5 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР