Температурите в Пловдив плавно ще се понижат и днес те

...
Температурите в Пловдив плавно ще се понижат и днес те
Коментари Харесай

Температури под 30 градуса и слънце днес в Пловдив

Температурите в Пловдив гладко ще се намалят и през днешния ден те ще бъдат в интервала сред 20 и 29 градуса. Днес ще бъде слънчево, само че се чака облачност.
Прочетете още
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна. На доста места в западната половина от страната ще има превалявания от дъжд, по-значителни в централните региони на Дунавската низина. В Източна България вятърът ще отслабне и ще до сдържан от север-северозапад.

Преди обяд в множеството места в Северна България преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Над Западна и Централна България към и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. По-значителни ще са в Рило-Родопската област и западната част на Горнотракийската равнина. Възможни са и градушки.

В източните региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб в Източна България до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 25°. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще близо до междинното за месеца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР