Температурите в Пловдив днес през целия ден ще се задържат

...
Температурите в Пловдив днес през целия ден ще се задържат
Коментари Харесай

Слънчево и топло - дойде циганското лято!

Температурите в Пловдив през днешния ден през целия ден ще се задържат близки до оптималните за сезона. В следобедните часове градусите в Пловдив ще доближават до 23, като са вероятни къси и незначителни заоблачавания. В утринните часове времето ще бъде меко за сезона с минимални стойности от 13 градуса. Синоптиците чакат топлото и слънчево време да се задържи най-малко до началото на идната седмица.

Морето

Времето на морето ще се възстановява и през днешния ден не се чакат превалявания там. По цялото Черноморие се чакат температури към 20 градуса. Най-топло ще бъде във Варна - там живакът ще стигне до 24 градуса. На юг ще бъде малко по-хладно с опция за облаци преди обяд.

Четвъртък

Ново стопляне

В четвъртък времето над цялата страна ще остане топло и слънчево. Вероятност за превалявания има само за планинските региони и местата над 1200 метра надморска височина.

Петък

Топло и слънчево за сезона

Петъчният ден ще донесе високи температури и доста слънце за цялата страна. Не се чакат превалявания, а оптималните стойности ще варират от 16 градуса за региона на Смолян до 24 за Кюстендил и Благоевград.

Очаквани оптимални температури

Пловдив 23

Пазарджик 24

Смолян 18

Стара Загора 23

Хасково 24

Сливен 23

Кърджали 23

Бургас 22

София 23

Атина 24

Париж 18

Берлин 14

Рим 27

Виена 16

Москва 13

Лондон 19

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР