Температурите ще са от минус 4 до плюс 11 градусаПрез

...
Температурите ще са от минус 4 до плюс 11 градусаПрез
Коментари Харесай

Облачно и тук-там мъгливо, слънце – в планините

Температурите ще са от минус 4 до плюс 11 градуса

През идващото денонощие над равнинната част на страната ще се задържи най-вече облачно, тук-там мъгливо. Над планинските региони облачността ще намалее, денем до най-вече слънчево време.

Минималните температури ще бъдат сред минус 4 и 1 градус, малко по-високи по Черноморието. Дневните температури едва ще се покачат, оптималните ще са сред 6 и 11 градуса. В София минималната температура ще бъде към минус 3 градуса, оптималната - към 6 градуса.

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, с разкъсвания и понижения в следобедните часове. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 6-9 градуса, температурата на морската вода ще бъде 5-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 4 градуса, на 2000 м - към минус 3 градуса.

В събота в равнинната част от страната ще се задържи с ниска облачност, а тук-там около Дунав сутринта ще бъде мъгливо. В планините и планинските региони ще има и слънчеви часове.

Температурите ще са без особена смяна - минималните ще бъдат най-вече сред минус 4 и 1 градус, оптималните - сред 6 и 11 градуса. По-късно денем и през нощта против неделя облачността ще се усили. В неделя от север на юг ще превали най-вече дъжд, в планините и планинските региони - слаб сняг.
/НИМХ-БАН/

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР