Температура от минус 25 градуса е най-вероятната причина за смъртта

...
Температура от минус 25 градуса е най-вероятната причина за смъртта
Коментари Харесай

Минус 25 градуса са убили 39-те души, открити в Есекс?

Температура от минус 25 градуса е най-вероятната причина за гибелта на 39-те души, чиито тела са били открити през днешния ден в Югоизточна Англия, написа лондонският в. Дейли мейл.

Ръководителят на английска транспортна асоциация Робърт Бърнет е показал, че камионът е бил хладилен и камерите са били включени. "Вероятно температурите са достигнали до минус 25 градуса и допускам, че това е станало за часове ", е разказал своята версия той.

Според английския в. Дейли телеграф камионът-убиец е пътувал сред три и пет дни. Автомобилът е тръгнал от България, минал през Гърция, Италия, Франция, Република Ирландия (Ейре) и стигнал до Англия.

"Вероятно някой е знаел, че в колата е имало хора и поради това е избрал този маршрут. Основните сили за битка против трафика на хора са съсредоточени на източния бряг на Обединеното кралство поради заплаха от имигрантите, опитващи се да влязат от Франция. Пристанището Холихед (в западната част на Острова) е съвсем неохраняемо ", е споделил пред таблоида поискал анонимност служител на реда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР