Теменужка Петкова днес удари в земята шефа си Борисов по

...
Теменужка Петкова днес удари в земята шефа си Борисов по
Коментари Харесай

Ангел Гьозов: Теменужка Петкова удари в земята шефа си Борисов по наглост

Теменужка Петкова през днешния ден удари в земята шефа си Борисов по безочливост. Тва просто не е действително

Този върховен герберски кадър, някогашен министър на енергетиката, индивида виновен за изгубването на извънредно значим документ като така наречен 'Пътна карта' просто не мога да си обясня с какви очи излиза и подлага на критика предходното ръководство че, забележете, било неприемливо да има неточности в документите за гръцката връзка и че до момента към този момент трябвало да тече азерски газ. Уау!

Всеки, който следи политическите процеси в страната от по-дълго време би трябвало да бъде извънредно засегнат от тези думи на Петкова. ГЕРБ имаха 12 години разполагаем да създадат този, в този момент оказващ се от извънредно сериозно значение за енергийната самостоятелност на България план и вместо това, освен че по всякакъв начин правеха опит за забавянето му, само че и построиха за норматив време Руски поток на Путин, който в действителност му развърза ръцете да стартира обмисляне на войната. Абсолютна безочливост.

А, и кво се оказа, то имало танкери с газ. Нали ги нямаше преди два дни? О да, тъй като сме реваншисти и злобеем щото ония западните к@п...лета почнаха да резват едно по едно отровните пипалца на въздействие на обичаната ни Раша...как, естествено, че трябваше да всеем ужас. Теменужке, в случай че съм като теб освен че ще си натискам парцалите, ами всеки ден ще загатвам Господ и изключително неговия зависещ Гешев със здраве, че към момента вдишвам свободния въздух.

Ангел Гьозов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР