Теменужка Петкова: Асен Василев повече не може да разчита на

...
Теменужка Петкова: Асен Василев повече не може да разчита на
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Асен Василев повече не може да разчита на подкрепата на ГЕРБ. Думите му към Мария Габриел са непростими  

Теменужка Петкова: Асен Василев повече не може да разчита на поддръжката на ГЕРБ. Думите му към Мария Габриел са непростими

Асен Василев повече не може да разчита на поддръжката на ГЕРБ. Думите му към Мария Габриел са непростими, съобщи по Нова Нюз Теменужка Петкова от ГЕРБ.

Петкова е безапелационна, че държавно управление е допустимо единствено с мандат на ГЕРБ, с министър председател Мария Габриел и без присъединяване на Асен Василев.

Всяко едно име в досието на Габриел е неведнъж обсъждано на договарянията. Не е правилно, че за първи път чуват. Няма от какво да са сюрпризирани, съобщи Петкова.

Тя обясни, че действително договарянията са завършили, когато от ПП/ДБ са поискали отговорността в енергетиката да е симетрична.

Петкова изясни, че смяната в позицията на ГЕРБ за Асен Василев е пристигнала поради тежките думи и квалификации, които Асен Василев си разреши към Мария Габриел.

Асен Василев не направи нищо, с цел да потърси контакт с Мария Габриел и да сервира своите извинения. Цялата ни парламентарна група е надълбоко възмутена от това, което направи, а и държанието му по-късно затвърди мнението, че с този човек повече не можем да имаме каквато и да било връзка и по никакъв мотив не може да разчита на поддръжка на ГЕРБ. “, изясни Петкова.

Другият претекст са финансовите индикатори в границите на бюджета. Видяхте какъв отчет показа МВФ. Съдържа редица рецензии във връзка с фискалната ни политика, предлага се повдигане на данъците…

Следващите години ще бъдат тежки, тъй като неизбежно ще би трябвало да се върви към увеличение на налозите “, продължи Петкова.

Влязохме в договарянията с настройка за държавно управление, тъй като страната няма потребност от предварителни избори. Очевидно обаче от ПП/ДБ в никакъв случай не са имали такова желание. За страдание от отсрещната страна видяхме пазарлъци за постове, безапелационна е Петкова. 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР