Тематичните паркове на Disney са прочути с приказната обстановка и

...
Тематичните паркове на Disney са прочути с приказната обстановка и
Коментари Харесай

Какво е да работиш в парк на Disney

Тематичните паркове на Disney са фамозни с приказната конюнктура и купищата занимания, които оферират. Но съгласно чиновниците тези атракциони изобщо не са най-щастливите места на Земята, тъй като и те си имат своята тъмна страна, която посетителите не виждат.

От Best Life се срещат с някои от хората, които остават скрити под роклите на принцеси и извънгабаритните костюми на фамозни анимационни герои, с цел да опишат какво се случва зад кулисите на увеселителните паркове. Или най-малко не тези в Щатите, където са седем на брой.

Оказва се, че клиентите постоянно разпръскват пепелта на починалите си близки в тях, изключително в залите с духове. Служителите са потресени, а един от тях изяснява и какъв брой неправилен е целият този обред.

Първо, пепелта се почиства с препарати, и второ, клиентите, които бъдат хванати да го вършат, получават доживотна възбрана да посещават въпросния атракцион.

Като преди този момент може да попаднат и в пандиза на увеселителния парк. Който не е бутафорен, а същински, и Мики Маус, Гуфи и останалите симпатяги не стъпват там, даже и с цел да предложат чаша вода на виновниците.

А вероятността да се размине на " нарушителите " е минимална. Защото на всички места е цялостно с защита, в това число цивилна. Служителите по сигурността, които работят под прикритие, наподобяват на най-обикновени туристи, с цел да се слеят с тълпата. И виждат всичко.

Освен това непрестанно поддържат радио връзка между тях, като употребяват пароли, даже и за най-спешните случаи. Защото концепцията е да не се плашат ненужно посетителите.

" Имаме код Пух, Прасчо е на независимост ", дава образец човек от кухнята на Disney. Оказва се, че някакво разплакано дете е употребило пясъчника за тоалетна и когато го хванали, той избягал и трябвало да го намерят.

Да започнеш работа в Disney изобщо не е елементарно. Както и да се задържиш, прочее.

Аниматорите постоянно биват нападани, настрана могат да бъдат освободени от служба поради извънредно дребни прегрешения. Един от тях бил уволнен, тъй като хапнал пуканка, която паднала инцидентно върху ризата му, до момента в който зареждал съответната машина за този тип лакомства. Обвинили го, че краде от компанията.

Освен това, аниматорите би трябвало до последно да се държат както би се очаквало от съответния воин и ролята му. Дори и това да заплашва живота им. Така да вземем за пример, оня, който пресъздава Гуфи в басейна, ако стане случай или тръгне да се дави, би трябвало да остане с костюма във водата и да изчака спасителите да го извадят.
 Disney, Пепеляшка, Рапунцел и още принцеси плюс любопитни елементи от предисторията им
Колко същински са принцесите на Disney

Коя е единствената " по автентичен случай "

Спасителната интервенция, като изкуствено дишане, не може да се прави на място, пред очите на посетителите. Защото може да изплаши децата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР