Тематичен уикенд в Бургас за посрещането на юлското слънце с

...
Тематичен уикенд в Бургас за посрещането на юлското слънце с
Коментари Харесай

Бургас се готви да посрещне юлското слънце с концерти на острова и ретро парад

Тематичен уикенд в Бургас за посрещането на юлското слънце с няколко празненства и церемониал на типичен коли.

На остров Света Анастасия хедлайнер там ще бъде Hot Since 82 с 12-часов продължен сет, под звуците на който меломаните ще посрещнат морския изгрев. През останалата част публиката ще бъде в компанията на британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny. Събитието стартира от 18.00 ч. и ще продължи до първите слънчеви лъчи.

Неизменната традиция първото утро на юли да се чества на бургаския плаж ще продължи и тази година. Под звуците на красивата ария на Uriah Heep – " July mоrning " – първите слънчеви лъчи още веднъж ще се трансфорат в знак на новото начало и вярата.

По самодейност на Община Бургас и спомощта на Марияна Добрева от група " Силует ", и тази година почитателите ще изживеят мощни страсти на брега на морето. С утвърдении изгряващи групи. Една от гостуващите групи е Уикеда, Кул Ден, Лек сити кейс, Лемон бокс, Вайчос проджект, мистър Вагабонд иШантаж. В купона ще се включват и учебни банди.

И тази година обичайният ретро церемониал в Бургас ще впечатли дребни и огромни с атрактивни именити возила, които не могат да се видят всеки ден. Ще бъдат показани над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България и посетители от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния.

Любителите на класическите возила ще имат опция да прегледат и да се снимат с неповторимите коли и мотоциклети. Те ще бъдат изложени за разглеждане от 10:00 до 14:30 часа. В креативна работилница най-малките гости на събитието ще могат да оцветят или нарисуват мечтания от тях ретро автомобил. Ще имат и опцията да сглобят от хартия макет на ретро автомобил.

В 14 часа пред експоцентър „ Флора “ ще стартира церемонията по награждаването на участниците. Традиционно ще се връчват награди на участниците с най-атрактивни и достоверни транспортни средства. Част от тях са особено направени авторски съоръжения от автомобилни елементи, които са самобитно произведение на изкуството.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР