Темата за царските имоти е стара дъвка, която много хора

...
Темата за царските имоти е стара дъвка, която много хора
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Ако царските имоти са били държавни, защо през 1946 г. са одържавени?

Темата за царските парцели е " остаряла дъвка ", която доста хора употребяват, сподели Симеон Сакскобургготски в сряда в първи коментар на последните събития, свързани с царската реставрация. Той попита дали, в случай че тези парцели са били държавни през 1946 година, когато са иззети от страната, е било е належащо тя да ги одържавява. " Нека ми отговори на този въпрос, който желае ", съобщи той пред публицисти в Пловдив, представен от организация Фокус.

Сакскобургготски участва на литургията в най-новия храм в Пловдив " Св. Николай Мирликийски Чудотворец " и посочи, че е пристигнал особено, с цел да поздрави пловдивския митрополит Николай за имения му ден. Симеон Сакскобургготски даже чете молитва на български език без да употребява очила, отбелязва уеб сайтът " Под тепето ".

Митрополит Николай се обърна към него с думите: " Малко са ония почтени индивиди, които са записали имената си в историята на христовата черква. Вие, Ваше Величество, сте един от тях. Вие сте със съзнанието и на един заслужен български общественик и Вашето име е записано освен в историята на нашата черква, а и в книгата на живота ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР