Темата за смъртта вълнува човечеството от векове. Може ли да

...
Темата за смъртта вълнува човечеството от векове. Може ли да
Коментари Харесай

Шокиращото откритие на учените: ВСИЧКИ хора имате тези пророчески сънища преди СМЪРТТА!

Темата за гибелта вълнува човечеството от епохи. Може ли да се предсказва по кое време човек ще напусне този живот? Има ли издайнически знаци и може ли да сме готови за неизбежното?

През 21-ви век с развиването на технологиите и бързо напредващата медицина учените от ден на ден се приближават до отговорите на тези въпроси. Те постоянно вършат опити благодарение на модерни устройства, посредством които получават нови сведения, някои от които много шокиращи.

Проучването

Учените са изследвали сънищата на стотици пациенти в приюти и са стигнали до извода, че хората имат избрани типове сънища преди да починат. В проучването са взели участие както сомнолози, по този начин и психиатри и невролози, а резултатите са оповестени в журнала Dreaming.

Резултатите

Според специалистите хората постоянно стартират да сънуват кошмари преди да умрат. Някои от сънищата им са свързани със задушаване, удавяне или произшествия, в които те самите вземат участие или следят в профил. А всичко това е съпроводено и със затруднено дишане по време на съня. При влюбените, които имат мощна връзка по сред си обаче, резултатите са много по-различни. В техните сънища не участват бедствия, а им се присънват техните татковци.
Всичко за Вашата сватба


Съществува ли задгробен живот?

Британският физик Оливър Лодж, който е живял от средата на 19ти доникъде на 20ти век, е потвърдил съществуването на задгробен живот, употребявайки една единствена фотография на сина си. След като синът му Реймънд умира по време на Първата международна война, Лодж направил всевъзможни опити да се свърже с него благодарение на екстрасенс. В един от тези случаи той съумява.

По време на сеанса медиумът споделил на физика, че майката на един от чиновниците му имала фотография на Реймънд, която Лодж трябвало да вземе. Описанието на фотографията също било доста детайлно. Медиумът описал, че на нея се виждало по какъв начин синът на Лодж седи на земята, а един офицер от армията е сложил ръка на рамото му.

Скоро по-късно Лодж фактически разкрил фотографията при въпросната жена и почнал да „ комуникира “ посредством нея със сина си. Така физикът открил, че задгробен живот съществува, а за мъртвите в началото той наподобява като сън.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg