Темата за размера на минималната пенсия не получи толкова голям

...
Темата за размера на минималната пенсия не получи толкова голям
Коментари Харесай

Сергей Кичиков, ДПС: Имаше договорка между БСП и ГЕРБ за 8 лв. субсидия

Темата за размера на минималната пенсия не получи толкоз огромен отзив по време на дебатите за държавния бюджет за 2020 година Големият дебат беше тематиката за дотациите на политическите партии. Това сподели в Сутрешния блок на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Сергей Кичиков.

Сергей Кичиков: Станахме очевидци на невиждана обстановка, в която беше показана политическа надменност от огромните политически играчи. Те погазиха правилника за организацията и активността на Народното събрание.
В един миг се оказахме в обстановка, в която дотацията беше в размер нула лв., сподели депутатът от Движение за права и свободи.

По думите му има сделка сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, с която размерът на дотацията на политическите партии е 8 лева
Сергей Кичиков: Информацията е получена в управлението на партията, при ръководителя Карадайъ. Говорим за кулоарна информация. Затова предприехме хода със привикване на конференция и пред българските жители обявихме това, което знаем.
Нашата концепция е за обществено финансиране на партиите, при нов модел, който да е по-справедлив, сподели още Сергей Кичиков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР