Темата за психичното здраве е все по-често дискутирана от представителите

...
Темата за психичното здраве е все по-често дискутирана от представителите
Коментари Харесай

Битката, която Джъстин и Хейли спечелиха

Темата за психологичното здраве е все по-често дискутирана от представителите на шоубизнеса. Джъстин Бийбър е една от звездите, които не се тормозят да приказват намерено за проблемите си. А брачната половинка му Хейли очевидно също има какво да ни каже по въпроса.

В нов епизод на поредицата " The Biebers on Watch ", фамилията приказва искрено за депресията и околните си срещи с нея . Джъстин е приела за своя задача да промени мнението на хората за това положение, тъй като мнозина я одобряват просто като израз на уязвимост.

Бийбър е безапелационен, че Хейли е била и продължава да бъде неговата най-голяма опора в битката с депресията . Тя несъмнено знае по какъв начин да го окуражи, казвайки му да вземем за пример какъв брой е горда с него и с напредъка, който е съумял да реализира във връзка с психологичното си здраве.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Апр 12, 2020 в 3:42 PDT

Има два момента, в който моделът вижда огромна смяна в своя брачен партньор. Единият е когато най-накрая му предписват верните антидепресанти, които към този момент не пие. А другият е, когато трансформира метода си на хранене. След като отстранява захарта и сладките храни от менюто си, Джъстин стартира да усеща, че депресията малко по-малко си отива.

Изпълнителят се употребява и от услугите на добър психотерапевт. " Да потърсиш помощ не значи, че си слаб. Значи, че те е грижа за себе си и за хората към теб. Значи, че искаш да си здрав и пълностоен човек ", безапелационен е той.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и проблемите с ревността
Брачните проблеми на Хейли и Джъстин Бийбър

На какво е научила изпълнителя брачната половинка му

Съпругата му Хейли пък прибавя, че човек не трябва да разчита напълно на колегата си в сходна борба , тъй като всичко зависи най-много от него. Ако той няма желанието за смяна и да бъде най-хубавата версия на себе си, никой различен не може да му помогне, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР