Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред.

...
Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред.
Коментари Харесай

Цветанов: Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред

Темата за предварителни парламентарни избори не стои на дневен ред. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща в Банско с кмета Георги Икономов и новото общинско управление на ГЕРБ. На събитието участваха още националният представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, Стефан Апостолов и доктор Емил Тончев.

Пред актива на ГЕРБ-Банско Цветан Цветанов акцентира, че вотът на съмнение на Българска социалистическа партия е плод на желанието им измежду обществото да не се приказва за триумфите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. „ Всички европейски водачи, както и управленията на Европейска комисия и Екологичен потенциал, дават отлични оценки за европредседателството и целите му. За първи път след толкоз години акцент в европейския дневен ред е тематиката за Западните Балкани и то с помощта на напъните на държавното управление на Бойко Борисов “, изясни Цветанов.

По думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ напъните на Българска социалистическа партия за воденето на конфронтационна политика са ориентирани освен на национално, само че и на локално равнище, като се търсят спорове с кметовете на ГЕРБ. „ Местната власт е директно подвластна от стабилността на страната. Едни предварителни избори биха довели до проблеми за бизнеса, неустановеност за вложителите и за икономиката”, сподели още Цветанов.

По време на срещата бе показано новото управление на ГЕРБ-Банско, където за началник още веднъж е избран отново кметът Георги Икономов, а секретар е националният представител Александър Мацурев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР