Темата за предполагаемата ядрена заплаха от Руската федерация е постоянно

...
Темата за предполагаемата ядрена заплаха от Руската федерация е постоянно
Коментари Харесай

Захарова: Темата за предполагаемата ядрена заплаха от Руската федерация е постоянно в дневния ред на западните режими

Темата за хипотетичната нуклеарна опасност от Руската федерация е непрекъснато в дневния ред на режимите на западните страни, до момента в който от съветска страна не е имало изказвания по този въпрос, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, предава

" Представители на същите демократични режими, които отприщиха и оповестиха хибридна война под формата на световна борба, разискват тази тематика съвсем всекидневно. Всеки ден тематиката за нуклеарните оръжия е в дневния ред на западните режими ", сподели още Захарова.

Захарова означи, че макар изказванията, че „ Русия заплашва целия свят с нуклеарно оръжие “, няма нито едно изказване от Москва по тази тематика.

„ Това се декларира от английската страна, Съединени американски щати, Япония, редица страни-членки на Европейски Съюз. Но няма нито едно изказване, в което формален съветски представител, държавен чиновник, политик, който е директно в системата на ръководство на страната, които биха говорили за това, заплашвали или, по принцип, говорили за това хипотетично “, разяснява Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР