Темата за миграционните потоци към Европа е изключително тежка и

...
Темата за миграционните потоци към Европа е изключително тежка и
Коментари Харесай

Борисов с редица срещи по време на срещата на ЕНП в Атина


Темата за миграционните потоци към Европа е извънредно тежка и намирането на работещи механизми за преодоляването й заслужава вниманието на всички държави-членки.

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който взе участие в срещата на ЕНП в Атина и организира поредност от срещи.

" Миграцията и опазването на външните граници на Европейски Съюз не са народен, а общ европейски въпрос. Това заявих в прям диалог с канцлера на Австрия Карл Нехамер. Изразих вяра, че българските управляващи ще могат да дадат отговори на всички въпроси и да успокоят основателните терзания на Австрия и на някои други държави-членки ".



Лидерът на беседва и с хърватския министър председател Андрей Пленкович.

" България и Хърватия вървяха дружно и сполучливо по пътя към Еврозоната. Това заявих по време на диалог с хърватския министър председател Андрей Пленкович в границите на срещата на ЕНП в Атина. Усилията на Хърватия обаче бяха непрекъснати и необратими и страната към този момент е член на паричния съюз. За страдание България стигна единствено до Европейския банков съюз. Управленската некадърност на политиците, които управляват България през последните две години, докара до закъснение и утежняване на критериите за участие в Еврозоната ".



Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна и с ръководителя на Християндемократическия съюз на Германия Фрийдрих Мерц.

" разполага със солидна управническа стратегия, в която главен приоритет са стабилизирането на страната, ускоряването на икономическия напредък и поддръжка на пенсионерите и всички уязвими групи от обществото. Това споделих пред ръководителя на Християндемократическия съюз на Германия Фрийдрих Мерц, с който разговаряхме в границите на срещата на ЕНП в Атина. В Народното събрание към този момент потвърди, че може да образува болшинства и да лидира процеси като обезпечаването на обезщетения и поддръжка за бизнеса и за хората, регулирането на цените на горивата, обезпечаването на военна поддръжка за Украйна и грижи за украйнските бежанци, продължаването на европейската интеграция на Северна Македония и гарантирането на втората част от ескадрилата F-16 ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР