Темата за мен ще бъде възможно най-актуална в следващите един-два

...
Темата за мен ще бъде възможно най-актуална в следващите един-два
Коментари Харесай

Имитация на тухли, направени със собствените ви ръце

Темата за мен ще бъде допустимо най-актуална в идващите един-два месеца. Този способ за изработката на тухли в действителност е най-простият от всичко, което срещнах.

Тухлена стена в интериора – тя е съвременна и доста стилна!

Защо  просто не се опитате да си преставите, че една от стените ви е направена от тухли? Просто е, има няколко забавни метода, а резултатът ще ви изненада.

Нуждаете се от: ръце, глава, гипс 30 кг, грунд, лента за боядисване, кофа, шпатула, ръкавици, вода, молив, летва, лента, нивомер.

Така че, дано да стартираме.

Първо, изравнете повърхността на стената.

След това грундирайте всичко, като грундът би трябвало да проникне надълбоко. Ако пропуснете тази стъпка, цялото ви творчество няма да се задържи дълго и в последна сметка ще изчезне с времето. След използването на грунда, изчакайте към 1-3 часа, до момента в който се всмуква. След това можете да започнете с маркирането.

И по този начин, имате потребност от нивомер, молив, линия и лента за боядисване за бъдещите тухли. Стандартната тухла е с дължина 25 см и широчина 6,5 см. Вземете лента с широчина 1,9 см. Оставете в края малко ресурс, тъй че по-късно да може елементарно да се отлепи. Между другото, целесъобразно е първо да извършите хоризонталните линии, след това отвесните, с цел да ви бъде елементарно да ги махнете по-късно.

Разбъркайте разтвора, както е предложено от производителя. Можете да го извършите и малко по-гъст. Вземете общоприета гипсова мазилка от 30 кг. Някой ме посъветва да прибавя лепило за плочки, само че взех решение да не се тормозя. (Добавих от себе си PVC лепило и взех обикновенна довършителна замазка). Идеята видях от някакъв дизайнер. В резултат на това след изсъхване, повърхността стана като каменна, тук-там се получиха дребни пукнатини, имаше доста натурален тип. За гладка повърхнина можете да минете с мокра ръка, преди да изсъхне, незабавно откакто махнете лентата.

И по този начин, към този момент имате подготвен разтвор. Сега ви трябват 20-30 минути за нанасяне. Съветвам ви да не разтваряте прекалено много примес, с цел да имате време да я приложите и да не изсъхне в кофата, още преди да съумеете да я нанесете. Опитах се да я нанеса с шпатула, само че въобще не е комфортно. Най-лесният метод, както се оказа, е с ръце в гумени ръкавици. Всичко се получава отмерено, дебелината може да бъде от 0,5 см до 2 см.

Получава се почти по следния метод. Ако имате следи от ръце, не се тормозете, всичко ще бъде отстранено по-късно. Изчакайте 5 минути и започнете да отлепяте хоризонталните линии. Вертикалните линии ще се отлепят сами дружно с хоризонталните.

Ето творението, което се получава в естествен тип.

От другата страна.

Снимка в непосредствен проект.

Вижте още: Добавете това към цветята и ще цъфтят непрестанно!

Това съумях да направя за една вечер. След като тухлите изсъхнат, леко загладете с шкурка, изравнете, почистете от праха и боядисайте в определен от вас цвят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР