Темата за изневерите на Доналд Тръмп не слиза от медиите,

...
Темата за изневерите на Доналд Тръмп не слиза от медиите,
Коментари Харесай

Преди брака Мелания зарязала Тръмп заради съмнения за изневяра


Темата за изневерите на Доналд Тръмп не слиза от медиите, а първата лейди резервира стоическо успокоение. Журналистът Роналд Кеслър се поровил в биографията на фамилната двойка и разкрил случай, когато Мелания скъсала връзката с Доналд, усъмнявайки се в неговата честност. В книгата си журналистът прецизира, че казусът е от времето, когато Доналд и Мелания още не са били женени.

През 1998 година по време на Седмица на модата в Ню Йорк милиардерът Тръмп се спря при словенската моделка Кнавс (рожденото име на Мелания – ред.) и изискал телефона й. Тя му отказала, само че взела визитката му, а по-късно сама се обадила. Така почнал техният разказ.

Веднаж обаче Мелания отишла при него в Trump Tower, само че се натъкнала на някогашната другарка на Доналд – моделката Карой Янг. Той се е срещал Карой съвсем две години. И какво направила Мелания? Зарязала го. Тя споделила: „ Плюя на неговите милиарди. Махам се. “ След това се обадила в Мар-а-Лаго и помолила личния състав да й изпрати облеклата. Реакцията на Мелания впечатлила Доналд и той се постара да си върне ревностното момиче, написа Кеслър в книгата си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР