Темата за електронната търговия вече далеч не е тясно нишова,

...
Темата за електронната търговия вече далеч не е тясно нишова,
Коментари Харесай

От склад до счетоводство: NEXT BASKET с вградени ERP и фулфилмънт програми

Темата за електронната търговия към този момент надалеч не е тясно нишова, а в е-комерс средите ежемесечно се провеждат десетки образования, събития, беседи, конференции и лекции. Същото можем да кажем и за актуалните платформи за търговия в интернет и електронни магазини, където конкуренцията продължава да пораства и сега, в който четете тези редове.

На този декор може би е изненадващо, че голяма пазарна ниша като онлайн търговията към момента няма своята водеща платформа на европейско равнище. В наличието на голям брой SaaS, маркетплейс и бриколажни решения, производители и бизнесмени не престават да чакат изцяло решение от вида “всичко в едно за продажби онлайн ”, което да обгръща процеса открай докрай.

Именно това решение следва да излезе на пазара през идната година, или най-малко такива са поръчките от страна на нидерландската компания.

3 в 1: електронен магазин, ERP система и ръководство на склад

Ако разделим комерсиалния развой онлайн на три съществени стадия, той би изглеждал по този начин:
 
1. Организация и ръководство на вътрешни ресурси;
2. Онлайн презентация, маркетинг и продажби на продуктите;
3. Обработка на колета и доставка до крайния потебител.
 
Понастоящем се постанова тези три посоки да бъдат проведени посредством разнообразни процеси, системи и подизпълнители. Комуникацията сред тях е тромава, прехвърлянето на данни лишава време и има пропуски, а структурирани на едно място данни за бизнеса просто няма. Ето за какво, NEXT BASKET си слага за цел да сплоти тези три толкоз разнообразни етапи в границите на една единствена платформа.

Освен готовият програмен продукт за направа на онлайн магазини, нидерландската компания предлага на своите сътрудници и прилежаща към магазина ERP система, дружно със складово пространство и складов фулфилмънт програмен продукт.

ERP системата оказва помощ за мониторинг, разбори, обмисляне и оптимизация на всички запаси на предприятието, до момента в който складовият програмен продукт обезпечава елементарен развой за обработка и предаване на колета към пощальон.

Резултатът? Перфектна отчетност и осведомено взимане на решения за бизнеса, за сметка на неведнъж по-малко разноски под формата на време, старания, финансов и човешки запас.

112 платени и безвъзмездни услуги

За реализиране на търговски триумф онлайн е належащо да са налице две фундаментални условия. Първото е положително техническо застраховане на процеса, а второто - опит и професионализъм от страна на екипа. И откакто обяснихме по какъв начин тъкмо NEXT BASKET извършва първото изискване, дано да погледнем и по какъв метод адресира второто.

NEXT BASKET е първата платформа в света, която предлага набор от всички нужни услуги, свързани с онлайн развиването. Те стартират от дизайн и снимка, минават през SEO и копирайтинг, и доближават до счетоводство и възстановяване на цялостната бизнес тактика. Тези услуги са разграничени в разнообразни разновидности за съдействие, като се оферират надлежно платено или гратис съгласно определения от колегата вид.

Доведена до безспорна цялост, концепцията на NEXT BASKET за платформа от вида   “всичко в едно ” съставлява 360-градусово обслужване на бизнеса. В този вид за партньорство, от производителите или бизнесмените се изисква само да обезпечат артикули в склада на платформата. Всички останали процеси и действия се делегират на екипа на NEXT BASKET, като сътрудниците стартират непосредствено да получават заплащанията от продажбите си без да влагат време и старания в несвойствени действия.

Продажби онлайн в 28 европейски страни

Концепцията на NEXT BASKET е да се трансформира във водеща европейска платформа за пускане, развиване и ръководство на търговия в интернет. Именно по тази причина, още първият вид на платформата ще предлага автоматизиран превод, услуга за прът център на разнообразни езици и куриерски доставки в 28 европейски страни.

Това внезапно отваряне на хоризонта пред търговците е обезпечено както механически, по този начин и чисто физически. За техническата скалируемост на платформата се употребява съвременна микросървисна архитектура, а физическата реализация разчита на лични складови пространства и партньорства с най-големите фулфилмънт и куриерски компании на остарелия континент.

Платформата ще бъде подготвена да покаже пилотните си планове през първата половина на идната година. Междувременно, промишлеността на е-комерс в Европа чака своя нов огромен състезател, обещаващ да промени метода, по който бизнесът доближава до своите консуматори.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР