Темата за благосъстоянието е приложима за абсолютно всяка сфера от

...
Темата за благосъстоянието е приложима за абсолютно всяка сфера от
Коментари Харесай

Проф. Даниела Илиева: Чрез себепознанието изграждаме собствен стил и не се лутаме между различни модни тенденции

Темата за благосъстоянието е използвана за безусловно всяка сфера от бизнеса и безапелационното ми персонално разбиране, че в случай че някой е избрал стилния бизнес, да вземем за пример, като свое амплоа – отлично. Ако това е в синхрон с нашите персонални заложби, дадености и гении, с това, с което ориста и животът са ни наградили в този свят, то тогава тези, избрали тази специалност, ще бъдат щастливи.


Това съобщи в изявление за БГНЕС проф. доктор Даниела Илиева, изпълнителен шеф на Фондация „ Право и Интернет ", която взе участие в събитието „ Business Lady Excellence 2024 ", което тази година се организира под мотото „ Градим вероятности – сътворяваме бъдеще ".

С проф. Илиева беседваме за актуалното водачество през призмата на wellbeing-а – лекцията, която тя показа пред публиката на събитието, както и за кръговата стопанска система, устойчивата мода и бизнес.

Проф. Илиева има цяла книга, отдадена на тематиката за благосъстоянието на индивида, за това по какъв начин да управляваме личностното си развиване сполучливо, тъй че да реализираме богатство във всички области от живота и точно върху това акцентира тя по време на лекцията, която изнесе по-рано през днешния ден.

По думите ѝ актуалният водач влиза в доста функции, изключително дамата водач – майка, стопанка, брачна половинка, началник, управител. „ И всичко това са функции, които, обаче, по някой път са прекалено много обърнати на открито и всички ние забравяме да обърнем взор във вътрешността – по какъв начин се усещаме ", обърна внимание тя.


Експертът по ръководство на бизнес процеси и бизнес връзки се надява въпросите, които насочи към публиката да кънтят и да отекват във времето, и да накара хората да помислят по-задълбочено за тематиката за wellbeing-а на дамата водач: „ Кой съм аз, само че не кой съм аз единствено като роля и като това, което въплъщавам в моя бизнес и персонален живот, а кой съм аз в дълбоката ми същина. Колко съм аз? Доколко пребивавам по отношение на личните ми полезности и разбирания за живота? Кога съм аз, само че освен по кое време съм аз и къде се намирам във времето и пространството, а по-скоро по кое време са моите пикови часове? "


Темата за благосъстоянието е използвана за безусловно всяка сфера от бизнеса и безапелационното персонално разбиране на проф. Илиева е, че в случай че някой е избрал стилния бизнес, да вземем за пример, като свое амплоа, то това е отлично. „ Ако това е в синхрон с нашите персонални заложби, дадености и гении, с това, с което ориста и животът са ни наградили в този свят, то тогава тези, избрали тази специалност, ще бъдат щастливи ", сподели тя.

Експертът акцентира, че не би трябвало да се потапяме единствено в работните процеси на тази креативна работа, а поставяйки себе си преди всичко и мисълта за това да реализираме богатство, балансирайки всички области от живота, а не това да стане единственият фокус.

Проф. Илиева разяснява и тематиката, обвързвана етичната мода и бизнес, както и ролята на кръговата стопанска система. По думите ѝ, когато се срещнем добре със себе си, изградим личен жанр и персонален имидж, то тогава става доста елементарно, тъй като не се лутаме сред разнообразни фешън трендове, не се лутаме сред разнообразни стилове.

„ Темата за кръговата стопанска система касае всички нас, тъй като виждаме, че земята се изтощава. Всичко се изтощава, ресурсите се изчерпват и това да се оползотворява по кръгообразен метод всичко, което ние използваме като запаси е, несъмнено, отлично ", счита тя.

Проф. Илиева насочи поздравления към всички млади дизайнери. „ Чета непрекъснато за невероятни начинания в България, където млади дизайнери, младежи, отдадени на тематиката освен мода, само че устойчива мода, мода, съобразено с кръговата стопанска система, вършат чудеса. Като жена, дама, българка се гордея с тези наши национални триумфи ", показа тя.

Самата проф. Илиева описа и какви са нейните персонални фешън желания. „ Аз обичам доста цветовите гами, които са monocolor. Но още веднъж в годините на самоизучаване, себепознание мисля, че открих, само че и към момента не преставам да диря и да откривам най-правилната рецепта за нещата, които ми отиват, нещата, които ми стоят добре, нещата, с които аз се усещам добре и се усещам в най-хубавата си форма ", съобщи тя.

В умозаключение изпълнителният шеф на Фондация „ Право и Интернет " насочи зов към всички читатели и фенове на Агенция БГНЕС: „ Всеки да заложи на това да познава себе си по най-хубавия метод. Това е най-хубавата инвестиция, без значение ние какво ще вършим – дали ще се демонстрираме като бизнесдами, дали ще работим неща, които ни харесват и ни удовлетворяват, или ще бъдем в ролята на майки, домакини и всичко, което една жена може да бъде. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР