Темата за бившите винаги е противоречива. Различните хора приемат по

...
Темата за бившите винаги е противоречива. Различните хора приемат по
Коментари Харесай

Ако партньорът ви е приятел с бившата, какви въпроси да му зададете

Темата за някогашните постоянно е спорна. Различните хора одобряват по собствен метод връзките с предходните си сътрудници, както и тези на актуалната си половинка. Някои не утвърждават злобливото говорене с ненавист към бившия/ някогашната от страна на колегата си, тъй като се питат дали не е прекомерно и дали и тях не ги чака същото след възможна разлъка.

Прекалено околните връзки с някогашните също биха били проблем за някои хора. Ако с половинката ви сте разкрепостени персони и нямате нищо срещу да поддържате връзка с някогашните си, стига да сте в положителни връзки, това е ОК. Но в случай че виждате, че сътрудникът ви е в прекомерно близки другарски взаимоотношения с тогавашната си обич и това ви тормози, би трябвало да говорите за това.

Кои са въпросите, които би трябвало да му зададете?

1. „ Бившата ти знае ли за мен? “

Дори да нямате безусловно никакви терзания, че половинката ви поддържа другарски връзки с някогашната си, въпреки всичко е належащо да го подпитате дали е споменавал за актуалната си връзка с вас пред нея. От отговорът му или от неналичието на подобен, както и от това дали увърта или не ще разберете къде сте вие в неговия живот и дали поддържането на другарството с някогашната не му оставя някаква врата.

2. „ Кой с кого скъса? “

Отговорът на този въпрос няма да ви опише цялата история, несъмнено, само че ще ви помогне да добиете визия за това какво отношение има половинката ви към връзките, по какъв начин разсъждава, какво утвърждава и какво не е податлив да одобри.

Начинът, по който са завършили връзката си също е от голяма важност, стига да получите откровен отговор, който да не ви подведе в съставянето на мнение.

3. „ Колко комплицирани са били нещата? “

От отговора му ще разберете какво в действителност за него е комплицирано и дали се отхвърля прекомерно елементарно от отговорност. Например, в случай че е скъсал с някогашната си, тъй като тя е желала да се оженят и да имат дете, а той не се е чувствал подготвен, това може да ви подскаже дали той е податлив да поема отговорност и да се отдава на колегата си в същинския смисъл на думата.

4. „ Какво усеща към теб някогашната ти? “

Важно е да си изясните дали половинката ви и някогашната му са другари или има освен това. Дори той да не ви дава мотиви за терзания, обстановките могат да извърнат нещата в нейна изгода. Бъдете почтени един към различен, тъй като неведението и подозрението ще разрушат връзката ви, даже да са в действителност безпочвени.

5. „ Какво ти дава другарството с някогашната? “

Няма по какъв начин да не се запитате дали има нещо във вас, което му е незадоволително и което търси в предходната си половинка. Понякога някогашните сътрудници остават другари, тъй като са имали дълга история дружно, преплели са животите си, с тях са се появили доста хора, които обичат и с които поддържат връзка след раздялата, още повече в случай че имат деца дружно.

В такива случаи поддръжката и разбирането от ваша страна би било плюс. Но в случай че повода да поддържат другарство е друга, най-много прочувствена, аленият байрак за вас е вдигнат и би трябвало да го изясните. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР