Темата за антикорупционното законодателство, е тема, от която ми се

...
Темата за антикорупционното законодателство, е тема, от която ми се
Коментари Харесай

Радан Кънев: БСП са майката на политическата мафия в държавата

Темата за антикорупционното законодателство, е тематика, от която ми се доспива.
Антикорупционното законодателство са думи на хратия в най-дорбия случай, а в най-лошия - властта да се употребява като бухалка против непослушни.

Това разяснява Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва... към профила в предаването “Лице в лице” по БТВ, разяснявайки битката с корупцията и ще одобри ли Народното събрание работещи закони.

По думите му разногласието сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ е извънредно незначителен.

Това което се прави като антикоруционно законодателство, е да бъдат обединени всички звена. Вариантът на реформаторите беше по-добър, сподели Кънев.

Начинът, по който си приказват Българска социалистическа партия и ГЕРБ - действително няма никакъв спор по същността, сподели Радан Кънев.

Коментирайки избора на нов Висш съдебен съвет и промяната в правосъдната система Кънев съобщи, че в парламентарната квота на Висш съдебен съвет са определени “абсолютни мижитурки”.

Българска социалистическа партия са огромното менте в 44-то национално заседание, те се вършат на съпротива, сподели Радан Кънев.
Българска социалистическа партия са майката на политическата мафия в страната. Те са паралелната страна, сподели Кънев, а по думите му огромният проблем на ГЕРБ е, че те произлизат от тези среди,
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР