Темата със сигурността в София отново е на дневен ред.

...
Темата със сигурността в София отново е на дневен ред.
Коментари Харесай

Общински съветник от Възраждане твърди, че мигранти са нападнали деца в София

Т емата със сигурността в София още веднъж е на дневен ред. Вчера вечерта, в навечерието на 8 март, деца на забележима възраст към 12-14 години са били нападнати от мигранти в центъра на София, сподели общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов на конференция в постройката на Столична община.

По думите на Николов момиче е било нападнато и обиждано от мигранти, в резултат на което три момчета се пробват да ѝ оказват помощ. Нападението е осъществено от 11 мигранти, които пребиват едно от притеклите се на помощ момчета, сподели общинският консултант. " По данни, които имаме, това е приятелят ѝ ", добави още той.

Николов съобщи, че Столичният общински съвет (СОС) и кметът на София Васил Терзиев би трябвало да вземат отношение. " Ние ще внесем искане за привикване на изключителна сесия на СОС, в която да се прегледа въпросът със сигурността в София ", уточни още общинският консултант. Той добави, че ще изискат среща и с кмета на София, с министъра на вътрешните работи, от който ще изискат двойно увеличение на патрулите, както и с шефа на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), от който ще изискат подпомагане за решение на казуса. 

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха за Българска телеграфна агенция, че досега не е постъпвал сигнал за сходен случай.

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР