Темата със сайта Миротворец е много стара, остава открит въпросът

...
Темата със сайта Миротворец е много стара, остава открит въпросът
Коментари Харесай

Явор Сидеров за Миротворец: Открит е въпросът защо темата се повдига сега

Темата със уеб страницата " Миротворец " е доста остаряла, остава открит въпросът за какво тематиката се повдига в този момент, явно става въпрос за някакви вътрешни битки.

Това разяснява журналистът Явор Сидеров в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Активността на Българска социалистическа партия и " Възраждане " по тази степен значително поддържа сходна теза, тъй като те са от дълго време срещу оказването на военна помощ Украйна, която в този момент е изцяло открита към този момент. По-интересно е седенето на два стола от страна на ГЕРБ, тъй като те поддържат даването на помощ, поддържат по принцип напъните на Европейски Съюз и НАТО да подкрепят Украйна в тази война, само че в същото време като една политическа мощ, която схваща и познава вътрешнополитическата обстановка, те залагат и на онази част от българските жители, които не са съгласни с тази позиция ", разяснява Сидеров.

По думите му е неприятно и обезпокоително наличието на българи в този уебсайт. Недопустимо е разпространяването на персонални данни на публицисти и други

" Дори тези данни да са от открити източници, има задоволително авантюристи, които биха могли да се възползват от тази информация ", съобщи Сидеров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР