Темата с оставката на Роналд Куман отново излезе на преден

...
Темата с оставката на Роналд Куман отново излезе на преден
Коментари Харесай

Куман: Бъдещето ми в Барса не е в моите ръце

Темата с оставката на Роналд Куман още веднъж излезе на напред във времето след срамната загуба на Барселона с 0:3 от Бенфика в Шампионската лига. Треньорът бе сбит и съобщи, че бъдещето му на " Камп Ноу " не е в неговите ръце.

„ Не желая да давам отговор на въпроса за моето бъдеще, тъй като не е в моите ръце. Въпреки че съм наясно, че треньорът в последна сметка е отговорен ", съобщи Куман.

Според Diario Sport управлението на Барса няма да бърза с уволнението на Роналд Куман. Очаква се обаче довечера да бъде разисквана обстановката в тима, в това число и бъдещето на треньора.

Куман призна, че му е мъчно да одобри загубата с 0:3 от Бенфика. Според него резултатът не дава отговор на показаното от двата тима в мача.

" Трудно ми е да приема този резултат. Не считам, че той дава отговор на мача, който гледахме. Макар да получихме ранен гол, считам, че стояхме добре до 2:0. Играчите на Бенфика бяха мощни физически и доста бързи. Създадохме много положителни положения за гол, само че не вкарахме. Фактът, че Бенфика осъществя огромна част от дребното си голови благоприятни условия, направи разликата сред двата тима.

Няма смисъл от съпоставения с тима на Барселона от предходните години. Мога само да кажа какво мисля за своята работа в клуба - усещам поддръжката на играчите и съм удовлетворен от тяхното отношение ", съобщи Куман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР