Темата с Джемкорп“ тепърва започва. Смятаме, че в тази държава

...
Темата с Джемкорп“ тепърва започва. Смятаме, че в тази държава
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Темата с „Джемкорп“ тепърва започва


Темата с „ Джемкорп “ занапред стартира. Смятаме, че в тази страна е извънредно време да се върнем към документите, като доказателства, а не всички да се пробват да избавят галеника Кирил Петков и неговата свита. Това съобщи Десислава Трифонова от ГЕРБ в предаването „ Лице в лице “.

Тя цитира енергийния министър, който споделя, че сега този меморандум е към момента в действие. Трифонова сподели в допълнение съглашение сред „ Джемкорп “, IP3 Corporation и Министерство на енергетиката.

По думите й с него се предлага преустановяване на меморандума:

" В което категорично написа, че меморандумът ще бъде преустановен от датата на подписването от отсрещната страна, т.е. от „ Джемкорп, на което стои единствено един единствен автограф. Тоест, едностранно преустановяване с един автограф. Ние нямаме такова нещо “, добави Десислава Трифонова.

Според нея по силата на интернационалното право такова нещо няма.

„ Вътре в меморандума е уредено, че единствено в писмена форма по взаимно единодушие или с едностранно, категорично е написано - когато прекратяваме по взаимно единодушие двата подписа наложително би трябвало да са вътре – на министъра на енергетиката. Тоест, едностранно с един автограф на министъра на енергетиката и двустранно – с подписа в това число на „ Джемкорп “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР