Темата е с продължение. Бойко Борисов и Румен Радев са

...
Темата е с продължение. Бойко Борисов и Румен Радев са
Коментари Харесай

Нидал Алгафари с бомба защо Борисов няма да се бори за креслото на Радев

Темата е с продължение. Бойко Борисов и Румен Радев са двама мъже, те са двама души със мощно его, те са двама генерали и и двамата са на първа позиция в страната. Нормално и двамата, на правилото на джунглата, да се борят за превъзходство кой ще е алфа мъжага.

Това съобщи политическият пиар Нидал Алгафари в ефира на Нова тв по отношение на конфликта сред президент и министър председател по тематиката за Алексей Навални.

"Те постоянно търсят по какъв начин да се удрят един различен. От това обаче не печели никой, нито Навални даже. Те ще накарат хората, преди изборите, да се разделят доста ясно - или сте за НАТО и Европейски Съюз или сте за Русия ", счита Алгафари.

"Радев има потребност от поддръжка и я намира в русофилията в България. Той там ще потърси своята мощ и ще мълчи за всичко, което се случва в Русия или Москва ", сподели той.


" Радев стартира акцията си за президентските избори още от началото на митингите, когато излезе с пестник от президентската институция. Това беше неточност. Аз не мога да си показва президент да излезе някъде по този начин, като опозиционен водач ", съобщи Алгафари.

"Има потребност от задоволително дълго време с цел да може да консолидира тези, които биха се събрали към него ", счита той.

Той призна, че се надява този път ръководещите, в лицето на ГЕРБ и Бойко Борисов, да не му подарят втори мандат, тъй като първият му бе подарък от тях .

"Томислав Дончев, Фандъкова или Димитър Николов можеха да завоюват изборите за президент още тогава и то на първи тур ", сподели той.

"Не считам, че Борисов ще се кандидатира за президент. В началото на кариерата си искаше да бъде президент, само че след това усети каква е силата и мощта да си министър-председател, разбра че това е доста по-добре от това да си с едни представителни функционалности ", съобщи политическият пиар.

"Досега всичките ни президенти, отивайки на този пост, по-късно политически изчезват - или се скарват с партиите си или вършат странни неща, само че замират. Бойко Борисов е задоволително млад и надали ще се бори сега точно за този пост ", счита Алгафари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР