Темата е малко деликатна. То всичко стана прекалено деликатно в

...
Темата е малко деликатна. То всичко стана прекалено деликатно в
Коментари Харесай

Светът съвсем полудя: Вижте коя е новата звезда на Victoria`s Secret

Темата е малко деликатна. То всичко стана прекомерно внимателно напоследък. До такава степен внимателно, че към този момент взе да става жестоко и тотално откачено. От една страна имаме остарялата тематика с чернокожите, от друга - цялата каша около половете и правото на някои хора да бъдат хем дами, хем мъже. И ето новината, която удостоверява думите ми: TikTok звезда е първата чернокожа транссексуална моделката на Victoria`s Secret!

Може би ви трябваше малко време, с цел да прочетете повторно предното изречение и още малко, с цел да го осмислите. Или най-малко по този начин се случи с мен. Victoria's Secret не е това, което беше, светът още повече. Станал е толкоз демократичен, че трансферира всевъзможни граници и новото обикновено, което бълва в TikTok и всевъзможни сходни платформи диктува идеалите ни. И не ме разбирайте неправилно, нямам нищо срещу цветнокожите, нито хората, които са родени като мъже, а се усещат дами и противоположното. Но те ли би трябвало да диктуват разпоредбите в модата и в живота като цяло? Защото в днешно време излиза, че в случай че си елементарен човек, който просто се бори за фантазиите си не вАжиш. Нямаш късмет да се превърнеш в сензация, камо ли да печелиш неприлични суми. Както и да е.

Св.Валентин наближава, а с него и цялата нервност около бонбоните, цветята и дантеленото долни дрехи. Та в тази връзка Victoria`s Secret реши да уважи новото обикновено, като пусна нова сбирка секси продукти, а рекламно лице е Емира, известна в TikTok като XOXOEMIRA. Всъщност, тя не е просто известна, а цялостен шлагер и несъмнено печели предобре от това. Защото тя не е нормално хубаво момиче с хубаво тяло, а цветнокож транссексуален модел. И е първата такава, която работи с именития бранд за долни дрехи.
Valentine’s Day SINGLE Girl Edition with @Victoria’s Secret The best love is self love!
Новината изуми милиони хора по света, само че 25-годишната Емира е задоволително заета със занаята си на инфлуенсърка и модел, с цел да не обръща внимание на отрицателните мнения. И до момента в който ние едвам асимилираме какво се случва, тя си натрупа дивиденти. Няма неприятно, само че по кое време светът още веднъж ще се радва на хората, които знаят от кой пол са?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР