Телците ще имат проблем с парите, а козирозите с грубостта

...
Телците ще имат проблем с парите, а козирозите с грубостта
Коментари Харесай

Телците ще имат проблем с парите, а козирозите с грубостта си!

Телците ще имат проблем с парите, а козирозите с грубостта си! Безпаричие загрозява стрелците. Ето какво вещаят звездите и планетите на 12-те зодиакални знака за днешния 22 септември 2024 година

Овен

Вие сте извънредно продуктивни и проявявате разпоредителност през днешния ден. По този метод можете да постигнете и по-амбициозни цели. Бъдете отворени за дребните специфични моменти, които са на всички места към Вас.

Телец

Телците през днешния ден би трябвало да внимават изключително! Днес се отнасяйте съществено към финансовите задължения, които сте поели. Проявите ли безгрижие, ще си имате проблеми. Ако желаете да споделите нещо с някого, направете го непосредствено – надали ще схванат намеците Ви.

Близнаци

Добре е да споделите терзанията си с някой, на който имате доверие. Вашите другари са хората, които могат да Ви оказват помощ да преодолеете всеки проблем, с който се борите. Така че не се опитвайте да криете грешките си от тях.

Рак

Дошло е времето за справедливо заплащане и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, доста ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на шанса си и не му пречете, поради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, с цел да покажете, че всяка работа може да се прави умерено. Дните са динамични, доминира рутината и задания, които не търпят отсрочване, само че са основни за просперитета Ви.

Лъв

Уморени сте от темпото, което Ви притиска. Ден, прекаран с близки хора и в спокойна атмосфера е това, което би Ви укрепило. Настроението Ви се усъвършенства от срещата с някого или другари.

Дева

През този ден няма да Ви е елементарно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а протичащото се може и да е за положително. Не настоявайте ненужно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните каузи не отлагайте повече, в случай че имате опция ги довършете.

Везни

Препоръчва Ви се да контролирате страстите си, защото Вашата пристрастеност може да изплаши обичания човек. Благоприятен ден за срещи, фамилни празници и посрещане на посетители. По-добре е да прекарате този ден отвън селището, на вилата и е удобна физическата интензивност. Възможни са приятни изненади, дарове, награди и хонорари.

Скорпион

Добре е да не се претоварвате с ненужна работа. Не забравяйте, че запасите на тялото не са безкрайни, тъй че намалете темпа или в случай че можете да си позволите повече отмора. По-добре да разчитате на логиката, в сравнение с интуицията.

Стрелец

Ще имате опция да напреднете в професионален проект. Не обсъждайте желанията си, създайте си явен логаритъм за работа. Избягвайте срещите и запознанствата, изключително деловите, с цел да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие.

Козирог

Не постоянно ще бъде елементарно да се разбирате с хората: от време на време сте прекомерно груби в изказванията и бързате със изводи. Бъдете изключително деликатни към тези, които са ви скъпи: през днешния ден рискувате да обидите тези хора с недомислени думи.

Водолей

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревнивост, обуздайте възприятието си за благосъстоятелност. Не подценявайте физическото си и психическо равновесие, в случай че желаете да имате сполучливи реализации. Ще Ви върнат огромен заем. Безкористната ви помощ към човек, с който не сте доста близки ще провокира стихия от позитивни страсти и израз на признателност.

Риби

Някои събития в днешния ден могат да ви вкарат в задънена улица, само че вие с вашата непримиримост, няма да оставите магарето си в калта. В този ден звездите ви поучават да се въздържате да вършиме скъпи покупки и други огромни разноски.

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР