Телците ще имат благоприятен бизнес ден, Раците да се пазят

...
Телците ще имат благоприятен бизнес ден, Раците да се пазят
Коментари Харесай

Телците ще имат благоприятен бизнес ден, вижте какво очаква останалите зодии

Телците ще имат удобен бизнес ден, Раците да се пазят от неистини, вижте какво чака останалите зодии на 13 март.

Овен
Бъдете деликатни с новите контакти и деловите договаряния. Възможно е да решите значими въпроси с сътрудниците. Благодарение на вашата пристойност, почтеност и мъдрост, вие можете безапелационно да отстоявате каквото желаете.

Телец
Денят е удобен за бизнеса. Около вас има доста хора, притеглени от оптимизма, истинското мислене, положителните маниери и ексцентрични възгледи.

Близнаци
Звездите поучават дамите от зодията да бъдат по-активни в търсенето на нова работа. Допълнителните източници на приходи или нов тип активност са достижими, стига да деянията своята интензивност.

Рак
Въпреки, че денят е белязан със знака на лъжата, илюзиите и тъмните пристрастености той е подобаващ за кариера. Вашето финансово състояние може да се утежни, в случай че сте невнимателни и лекомислени.

Лъв
Основните задания през този ден са икономията и предпазливостта. Ако съумеете вярно да разпределите средствата си, можете през днешния ден да подобрите доста своето състояние.

Дева
Днес можете необикновено елементарно да постигнете това, което дълго време ви се е коствало недостъпно. Не е изключено да получите финансова поддръжка от другари или родственици, без да сте ги молили категорично за това.

Везни
Денят е сполучлив за мъжете от знака, които се занимават с бизнес. Бързата ви реакция и правилни решения основават условия за възстановяване на финансовото ви състояние.

Скорпион
Днес съществува наклонност за смъкване на виталния ви капацитет. Постарайте се да спите повече, по-малко да преживявате и яжте повече плодове. Това, за което се притеснявате, изобщо не си заслужава.

Стрелец
Внимавайте в връзките си близките. Днес отново се пробват да ви въвлекат в обстановки, свързани с изясняване на връзки. Не се унижавайте да влизате в пояснения.

Козирог
Благоприятен ден, който ви дава обещание да обърне в действителност даже невероятната ви фантазия. Ако съумеете да концентрирайте вътрешната си сила в съответна цел, триумфът ви е сигурен.

Водолей
Денят е обвързван с физически натоварвания, приемане на значима информация и непредвидени сантиментални запознанства. Звездите ви покровителстват в търсенето на нова работа и спомагателни финансови доходи.

Риби
Днес се усилва наклонността към депресивни положения и намаляване на виталния ви капацитет. Неочаквани вести могат да ви изведат от равновесие, да намалят настроението и самочувствието ви.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР