Telltale Games опровергаха появилите се в Reddit и на други

...
Telltale Games опровергаха появилите се в Reddit и на други
Коментари Харесай

Telltale опровергаха слуха, че The Wolf Among Us 2 е отменена

Telltale Games опровергаха появилите се в Reddit и на други места в Интернет клюки, че The Wolf Among Us 2 е анулирана. Опровержението пристигна от PR отдела на компанията за уеб страницата Eurogamer.

„ По предписание не разясняваме клюки и несъстоятелни изявления в Reddit “, декларира представителят на компанията. „ Работата по The Wolf Among Us 2 продължава и ще сме радостни да споделим повече за играта и феновете ни, когато пристигна времето за това “.

Според упоменатата обява, играта е в сериозна точка на развиването си. Цитирайки свои източници, създателят ѝ добавя, че пред студиото не стоял различен избор с изключение на да приключи плана. В компанията имало огромен вътрешен напън тази информация да не излиза от Telltale, до момента в който шефовете на студиото не решат по какъв начин да се действа нататък. Като цяло обстановката в Telltale Games не изглеждала добре. Не след дълго, създателят на този слух изтрил обявата си, както и профила си в Reddit.

Припомняме, че Telltale Games – основатели на гейм акомодацията по The Walking Dead, Batman и други – приключи съществуването си преди шест години. По време на The Game Awards 2019 разбрахме, че се работи по The Wolf Among Us 2. Самите Telltale Games бяха върнати към нов живот от LCG Entertainment и това трябваше да вдъхне убеденост в феновете на студиото. Преди две години дори видяхме и филмов откъс към играта. Според разнообразни изявления, обстановката в Telltale Games по това време била комплицирана, а работата по играта променяла посоката си. В началото на 2023 стана ясно, че играта е забавена за идната година. Тогава пристигна и новината за съкращения в студиото. Което евентуално е повлияло в допълнение на работата по The Wolf Among Us 2.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР