Телевизор, кафемашина и други награди обещават в Калугерово за Коледа

...
Телевизор, кафемашина и други награди обещават в Калугерово за Коледа
Коментари Харесай

Къде може да получите печено прасенце за 3 лева?

Телевизор, кафемашина и други награди дават обещание в Калугерово за Коледа - част от празненството там ще бъде празничната лотария. " Черешката на тортата " в нея ще бъде печено прасенце, оповестяват уредниците. Закачки провокира и точилка, която публично е оповестена " за баница ", само че някои одобряват като " стока с двойно предопределение ".



Билетите за томболата към този момент са в продажба. Те са по 3 лв. и могат да се купят в множеството търговски обекти в селото, оповестиха от.

Късметлиите ще получат премиите си навръх 25 декември на площада пред локалното читалище на тържество, което ще е навън поради противоепидемичните ограничения.

Интерес буди и друго известие, което публикуваме без интервенция:

Дядо Коледа още веднъж отвори пощенската си кутия в кметство Калугерово!
И тази година кметството с наслада ще приема забавните писма с стремежи за дарове, след което с още по-голямо наслаждение ще ги предава на Белобрадия дъртак.
Дядо Коледа дава обещание, че на всяко дете персонално ще му даде подаръка на 25.12.2021 пред Коледната елха в центъра на Калугерово.
Свързани вести Палят светлините на елхата във Велинград в четвъртък Палят светлините на коледната елха на центъра на 1 декември Вдигат 13-метровата коледна елха в центъра на Пловдив СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР