Телевизията на Слави Трифонов "7/8 TV" ще стартира на 4

...
Телевизията на Слави Трифонов "7/8 TV" ще стартира на 4
Коментари Харесай

Ето кога тръгва новата телевизия на Слави Трифонов

Телевизията на Слави Трифонов "7/8 TV " ще започва на 4 ноември в 19 часа. Тя ще излъчва 5 часа - от 19:00 до 00 часа. Това разгласи през днешния ден самият Трифонов в изявление, излъчено във фейсбук.
"Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвене, това е нещо много комплицирано. Ние постоянно се стремим да бъдем точни и ясни с аудиторията. Не бяхме несъмнено по кое време тъкмо ще се случи, по тази причина обявихме, че ще бъде след 15 септември ", изясни шоуменът.
Друг значим въпрос, който бе разтълкуван, е дали малкия екран ще бъде онлайн или ще излъчва сигнал по кабел и спътник. "Както съвсем цяла България получава малкия екран си по кабел или спътник, кабелните оператори, мобилните оператори и сателитните популяризират всички канали - по този начин ще се популяризира и тази телевизия ", изясни водещият.
Стана ясно и че "7/8 TV " ще бъде открита на 78-ми канал на множеството оператори.
"Г-н Евгени Димитров, който е шеф на малкия екран, сега подписва обособен контракт с всеки един оператор ", сподели още Трифонов.
Попитан дали ще го има още веднъж "Шоуто на Слави " на екран, той изясни, че това е невероятно, защото шоу с това име е било години наред в ефира на друга телевизия. За сметка на това пък ще има все шоу с водещ Слави Трифонов, което ще се споделя "Вечерното шоу на Слави ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР