Телевизия Си Би Ес вчера реши да отстрани от ефира

...
Телевизия Си Би Ес вчера реши да отстрани от ефира
Коментари Харесай

Американски топжурналист е поредният, отстранен след обвинения в сексуален тормоз

Телевизия Си Би Ес през вчерашния ден реши да в профил от ефира Чарли Роуз, един от най-известните американски телевизионни водещи, след появила се във в. " Вашингтон пост " информация, че осем дами го упрекват в полов тормоз, оповестиха " Ройтерс " и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция.

" Чарли Роуз беше неотложно отхвърлен, до момента в който проучим обстановката. Тези обвинявания са извънредно тревожни и ние ги одобряваме доста съществено ", се споделя в изказване на малкия екран, поместено в уеб страницата й.

Роуз е прочут със своите изявленията с някои от най-известните персони на планетата. Освен водещ на шоуто " Чарли Роуз ", предавано по няколко канала, той е втори водещ на утринното предаване на Си Би Ес " CBS This Morning " и от 10 години работи като сътрудник за шоуто " 60 Minutes ".

Телевизиите Пи Би Ес и " Блумбърг " също взеха решение да прекратят излъчването на шоуто на Роуз по отношение на изказванията за полов тормоз.

Седемдесет и петгодишният Роуз сложи под подозрение достоверността на някои от обвиняванията, поместени във " Вашингтон пост ". В същото време той сервира извиненията си за непочтено държание и призна, че от време на време се е държал безчувствено.

Ветеран е упрекнат от някогашни служителки и кандидат-служителки на предаването си за случаи, датиращи от края на предишния век до 2011 година Жените го упрекват в нежелани задатъци и физически контакт, в това число, че се разхождал гол и ги опипвал по бюста, задните елементи и гениталиите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР