Телевизия Европа купува радио 105,6 Новините сега, съобщиха от медията.

...
Телевизия Европа купува радио 105,6 Новините сега, съобщиха от медията.
Коментари Харесай

ТВ Европа си купи радио

Телевизия " Европа " купува радио " 105,6 Новините в този момент ", оповестиха от медията. Досегашен притежател бе " Оберон Радио Макс " ЕООД, която държи и радията Fresh, FM+, Z-Rock и Melody.

Радио " 105,6 Новините в този момент " излъчва 24 часа в денонощието вести и осведомителни излъчвания. Профилът му е сходен на този на телевизия " Европа ", която излъчва вести на всеки 30 минути и има редица публицистични излъчвания.

От известието на медията излиза наяве още, че новините на малкия екран ще бъдат предавани и по радиото, сходно на " Нова телевизия " и радио " Nova News ". Стартът на плана ще бъде даден към средата на месец април тази година.

" Този тип съдействие сред телевизия и радио в последните няколко години несъмнено сподели, че е сполучлив метод за увеличение обсега на публиките както на радио, по този начин и на телевизионните канали. Слушането на радио стратегии в колите в София е увеличено в пъти и сходен тип симбиоза на лъчение доближава до доста слушатели в трафика на огромния град ", споделят от телевизия " Европа ".

Плановете на двете медийни групи са за разширение на покритието на " Радио Европа - Новините в този момент " посредством присъединяване в състезания за лицензии и придобиване на съществуващи радио канали в страната. Новинарските излъчвания на радиото ще продължат да се излъчват във всички градове, покривани от сигнала на радиостанциите Fresh, FM+, Z-Rock и Melody. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР